torsdag, november 25, 2010

Sandrews stipendium: 100 000 att söka för utveckling av ett filmmanus

Hög tid att söka

Den som är under 35 år och har någon form av professionell erfarenhet eller har gått utbildningar med sikte på yrkesverksamhet inom manus/film kan söka Sandrews filmstipendium på 100 000 kr för att utveckla en filmidé till ett fullängdsmanus till långfilm.

Se alla detaljer och villkor på www.sandrewsstiftelse.se/film »

Men det gäller att skynda sig. Ansökan ska vara inne senast 5 december

© adastra media

    (intressant.se)

2 kommentarer :

Anitha Östlund Meijer sa...

Hejsan! Ibland är livet orättvist...
Stipendiet vore perfekt för mig, men det brister på en sak...åldern.
Om jag vore en sisådär tio år yngre så skulle jag iallfall ha klarat det kravet, men, men...jag får väl hoppas att någon söker en manusförfattare som besitter mängder av livserfarenhet, och är över trettiofem.
Tack för tipset!

fredrik lindqvist, adastra media sa...

Åldern, den jäkla åldern ja ...

Jag brukar trösta mig med att tänka på Sidney Lumet :)

http://www.imdb.com/name/nm0001486/