torsdag, maj 30, 2013

DAGENS TIPS: Skrivare för för BILLIG TONER!

HP1102WDen som tar sitt skrivande på allvar behöver en skrivare. Det brukar jag påstridigt hävda. Och idag ska jag ge tips på en liten maskin med en riktigt stor fördel gentemot sina konkurrenter: Man kan hitta billig toner.'

Men måste man då skriva ut sina manus? JA! Att läsa en utskrift ger en helt annan överblick, gentemot på dator eller platta (eller hemska tanke, på mobilskärm). Man kan bläddra, göra anteckningar, markera sidor och väldigt snabbt hitta olika saker som behöver bearbetas.

Själv jag markerar jag  gärna med plastflikar så det blir ännu lättare att hitta stycken som man vill titta på en gång till.

flikar

Den skrivare som jag själv rekommenderar heter HP LASERJET PRO P1102W. Den är hyfsat liten och kopplas in via USB eller trådlöst nätverk. Priset ligger normalt mellan 800-1000 kr.

Just nu finns den t.ex. att köpa på rea på INWAREHOUSE för 843:- (inkl. frakt) eller i butik hos Clas Olson för 999:-

Men den riktigt stora poängen är att man kan köpa en tonerpatron som räcker till 1600 utskrifter. för 179:- kr plus frakt (c 35:-). Det priset hittade jag på 24.se och ska jämföras med originaltoner från t.ex Clas Olsson som kostar 699:- (!!!)

(notera att inlägget inte är sponsrat utan skrivet helt i beskäftig välmening)

© adastra media

Bloggar om : ,

Inga kommentarer :