fredag, juli 31, 2009

Uppdatering av bokläget - Vad säger andra om boken?

Så har det blivit det dags för en ny  lägesrapport om boken.

Just i dagarna sker det slutgiltiga färdigställandet av det original som ska gå till tryck. Mycket småplock blev det med det sista varvet av korrektur och layoutputs. (Tack Stina att du orkar med allt pet!)  Tryckeriet har beställt papper och står startklara. När  när de väl får originalet ska det inte dröja mer än högst två veckor tills boken levereras.

Den som vill ha förbeställningsrabatten på 20 procent bör anmäla sitt intresse snarast eftersom det erbjudandet snart kommer att försvinna. Anmäler sig gör man här >> 


Nästa uppdatering gäller själva boksajten. I maj och början av sommaren skickade jag utskrifter av boken till några olika nyckelpersoner i branschen för att få en rekommendation att trycka på omslaget. Och trots att det var mycket upptagna människor jag vände mig till har det efter hand droppat in en del texter.

De som har tyckt i den här omgången är: Lisa Ohlin (avgående filmkonsulent på SFI), Sören Staermose (producent på Yellow Bird, som producerat Millenium-filmerna), Claes-Göran Lillieborg (ledare för manusutbildningen vid Umeå universitet) och Jimmy Karlsson (manusförfattare regissör och välrenommerad dramaturg).

Deras uttalanden är nu utlagda på boksajten. Se vad de tyckte på den helt pinfärska sidan  : Sagt om boken >>

© adastra media

Inga kommentarer :