onsdag, augusti 05, 2009

Äntligen - Till Slut Gick Den Iväg !!!

Ja, boken alltså.

I går kväll kunde jag nämligen efter det sista varvet med korrigeringar till slut skicka iväg bokfilerna till tryckeriet.

VÄLDIGT SKÖNT!

Det kan säkert roa någon att se högen med utskrifter från den mängd olika versioner av varje kapitel som jag var tvungen att göra för att kontrollera allt. Med en rejäl känsla av befrielse kan jag nu förpassa den till pappersinsamlingen.

4 KG papper till pappersinsamlingen

Fyra kilo papper blev det, en talande bild av de senaste månadernas slit. Piouh! Nu kan jag äntligen tänka på annat ett tag.

 

Och så här kommer den att se ut:

ATT SKRIVA FILMMANUS - Framsidan ATT SKRIVA FILMMANUS - Baksidan

Stina Jonsson som formgivit har lyckats fantastiskt bra. Jag är väldigt nöjd med hur det blev - Särskilt med tanke på att innehållet bitvis var extremt besvärligt ur layoutsynpunkt.

Första steget sen när den kommer från tryck är att få ut den till alla som förbeställt. Sen ska det också delas ut recensionsexemplar. Jag kan passa på att flagga för att det finns möjligheter att anmäla intresse.

Om du är journalist, skribent eller webbredaktör och vill recensera boken kan du beställa recensionsexemplar på www.attskrivafilmmanus.se/recensioner >

© adastra media

Andra bloggar om :

Inga kommentarer :